Tijdens de afgelopen ALV hebben wij zes nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen. Ieder met hun eigen verhaal, hun eigen visie op de wind en hun eigen speerpunten waarvoor ze zich gaan inzetten. Maar welke zijn dat eigenlijk? Om daar achter te komen stellen ze zich kort voor.

Met als eerste: Patrick Mans, Director bij iPS Powerful People.

Even voorstellen

Ik ben Patrick Mans, 33 jaar en vader van twee prachtige dochters. Woonachtig in Dordrecht. Ik heb een passie voor voetbal, ik houd van sporten in het algemeen en ben recent ook begonnen met golfen. Binnen iPS ben ik nu 11 jaar werkzaam en sinds 10 december 2020 ben ik trotse mede-eigenaar van het bedrijf. iPS Powerful People is een internationale dienstverlener op het gebied van uitzenden, detachering en rekrutering van bemanning en technische specialisten als ook het leveren van payroll-oplossingen in onder andere de windenergie.

Waar het allemaal begon

Sinds het prille begin van de offshore windsector is iPS actief in deze relatief nieuwe- en tegelijkertijd enorm in ontwikkeling zijnde markt. De bouw van het Prinses Amalia windpark in 2006 was het eerste- van vele offshore windprojecten voor iPS.

Waar ik mij voor in ga zetten

Binnen het bestuur van NWEA ga ik trachten om een meerwaarde te leveren bij de HR- en Personeels vraagstukken die spelen of gaan spelen in de Offshore Wind Markt.

Meer weten van Patrick? Volg hem hier via LinkedIn.