PAO Techniek en Management (PAOTM) biedt postacademisch onderwijs in het brede werkveld van techniek en management. Voor ingenieurs die willen doorgroeien na hun hbo- of universitaire opleiding of na meerdere jaren relevante werkervaring.

Jaarlijks vind je bij PAOTM een breed aanbod van circa 150 cursussen, waaronder een aantal op het gebied van windenergie en de bouw van windturbines.De cursussen zijn interactief en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Zij zijn gericht op praktische toepassing in de dagelijkse praktijk, het kunnen samenwerken met andere disciplines en professionele ontwikkeling. Naast technische onderwerpen bieden we ook cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze zijn speciaal toegespitst op de uitdagingen die technisch professionals tegenkomen. Elke cursus kunnen wij ook aanbieden als een incompany variant op maat.

Met onze cursussen, opleidingen en masterclasses maken wij de nieuwste wetenschappelijke kennis en innovaties direct toegankelijk en toepasbaar voor de markt. Dit doen we samen met onze cursusleiders en docenten, specialisten werkzaam bij gerenommeerde kennisinstituten en in het bedrijfsleven.PAOTM is opgericht door en werkt nauw samen met de technische universiteiten. Samen staan we voor permanent leren en stellen kennis en kunde beschikbaar aan de ingenieurs die onze maatschappij verder brengen.

Website: https://www.paotm.nl
Contactpersoon: Erik de Bruine
Email: info@paotm.nl