MEEMAKEN | SELMERS, KENZFIGEE, EAGER.ONE, INFOSEQURE, ALLTEC LIFTING SYSTEMS, LIFTWERX, EWORKS, TOPSHORE, BLUE OFFSHORE, THE BEANSTERS, L3ONLINE.COM, SPLINTT, PHILPAPER

MEEMAKEN | STRONGER THROUGH COLLABORATION

MeeMaken is een actieve participatiemaatschappij met een wereldwijd netwerk. We hebben een sterk portfolio van digitale leer-bedrijven én productie en dienstverlenende bedrijven voor de duurzame energiesector. We combineren onze talenten, netwerken en middelen. We werken in sectoren die elkaar aanvullen. Hierdoor profiteren we van elkaar kennis en kunde.

MeeMaken wil actief bijdragen aan een betere wereld en een betere gemeenschap. We ondernemen op duurzame wijze. Dit door te werken aan de Sustainable Development Goals, en door innovatie en duurzaamheid onderdeel te maken van onze strategie.

MeeMaken investeert in bedrijven en mensen die elkaar willen versterken op het gebied van (duurzame) energie, industry 4.0 en (online) leeroplossingen. De MeeMaken groep bestaat uit een groep innovatieve bedrijven verspreid over Nederland, Amerika en Canada: Selmers, KenzFigee, Eager.one, Infosequre, Alltec Lifting Systems, LiftWerx, eWorks, Topshore, Blue Offshore, The Beansters, L3online.com, Splintt en Philpaper.

Een aantal van deze bedrijven is al jaren succesvol in de windindustrie. Denk hierbij aan het ontwerpen en leveren van hijsequipment, onderhoud aan windturbine onderdelen, of het verhuren van kabelcarrousels.

KenzFigee is een toonaangevende leverancier in het ontwerpen, produceren en onderhouden van op maat gemaakte hijsoplossingen en -apparatuur.
Eager.one ontwikkelt complexe hijsoplossingen,  ontwerpen & bouwen zwaar hijsmaterieel en adviseren in risicovolle hijsprojecten.
Blue Offshore verhuurt innovatieve modulaire offshore dekuitrusting en levert gespecialiseerde diensten aan de offshore windindustrie.
LiftWerx biedt innovatieve services (onshore en offshore) voor onderhoud en reparatie bovenin windturbines met behulp van uptower cranes.
Selmers voorziet productieomgevingen van complexere en high-quality proceslijnen, mechatronica, robotica, IT-oplossingen en de integratie daarvan en is al 55+ jaar de wereldleider in solutions & services voor de pipe blasting, coating en handling industrie.