MEEMAKEN | SELMERS, KENZFIGEE, EAGER.ONE, INFOSEQURE, ALLTEC LIFTING SYSTEMS, LIFTWERX, EWORKS, TOPSHORE, BLUE OFFSHORE, THE BEANSTERS, L3ONLINE.COM, SPLINTT, PHILPAPER

MEEMAKEN | STRONGER THROUGH COLLABORATION

MeeMaken gelooft dat bedrijven kunnen groeien door ‘het met zijn allen mee te maken’. Daarom combineren we onze talenten, netwerken en middelen, waardoor we potentieel meer bereiken dan we als individuele bedrijven kunnen doen. Samen bouwen we aan een betere wereld.  We creëren perspectief door goed te zijn voor de wereld, goed voor onze medewerkers en goed voor het milieu door technologisch-gerichte en service-gerichte innovaties.

MeeMaken investeert in bedrijven en mensen die elkaar willen versterken op het gebied van (duurzame) energie, industry 4.0 en (online) leeroplossingen. De MeeMaken groep bestaat uit een groep innovatieve bedrijven verspreid over Nederland, Amerika en Canada: Selmers, KenzFigee, Eager.one, Infosequre, Alltec Lifting Systems, LiftWerx, eWorks, Topshore, Blue Offshore, The Beansters, L3online.com, Splintt en Philpaper.

Een aantal van deze bedrijven is al jaren succesvol in de windindustrie. Denk hierbij aan het ontwerpen en leveren van hijsequipment, onderhoud aan windturbine onderdelen, of het verhuren van kabelcarrousels.

KenzFigee is een toonaangevende leverancier in het ontwerpen, produceren en onderhouden van op maat gemaakte hijsoplossingen en -apparatuur.
Eager.one ontwikkelt complexe hijsoplossingen,  ontwerpen & bouwen zwaar hijsmaterieel en adviseren in risicovolle hijsprojecten.
Blue Offshore verhuurt innovatieve modulaire offshore dekuitrusting en levert gespecialiseerde diensten aan de offshore windindustrie.
LiftWerx biedt innovatieve services (onshore en offshore) voor onderhoud en reparatie bovenin windturbines met behulp van uptower cranes.

Website: http://www.meemakenbv.com
Contactpersoon: Natasja Sesink
Email: natasjasesink@meemaken.com