In 2018 zochten we bij NWEA een nieuwe manager. Een aantal collega’s was betrokken bij de zoektocht en samen met het bestuur kozen we voor Sascha. Onze keuze was eensgezind voor deze vrouw die zo goed haar dossiers op orde had, zeer betrokken overkwam en de energietransitie naar hernieuwbare energie een heel warm hart toedroeg.   

Het bleek een hele goede keuze: met haar tomeloze energie en enorme kennis tilde ze ons individueel en als team naar een hoger niveau. Sascha wist met aanstekelijk enthousiasme het team aan te sturen en altijd de mens achter de medewerker te blijven zien. Ze was er ook precies op de juiste manier voor ons tijdens persoonlijke gebeurtenissen. 

Daarnaast hebben we ook gewoon veel lol gehad met elkaar. Haar stralende en schaterende lach om goede en minder goede grappen zijn een tastbare herinnering. Humor bracht ook de broodnodige relativering. Niet alleen voor ons maar zeker ook voor Sascha zelf, want er speelden grote tegenkrachten. 

Sascha had veel oog voor de wereld, haar medemens en haar collega’s. Helaas ging dat ten koste van haarzelf. Als team hebben we geprobeerd er ook voor haar te zijn, ook in de laatste periode toen er minder contact mogelijk was.  

Verslagen hoorden wij het nieuws dat Sascha is overleden, wat een ongelooflijk gemis.  

We zullen je altijd herinneren als de energieke, bevlogen, betrokken directeur en ongeëvenaard intelligente en lieve vrouw die je was. 

 

(oud-)collega’s NWEA