CORROSION heeft officieel CORROSION USA gelanceerd om de snelgroeiende windsector in Noord-Amerika te ondersteunen.
Onder leiding van Harry L. Holtz III, die is aangesteld in de nieuw opgerichte rol van directeur van CORROSION USA, onderstreept dit de inzet van CORROSION om de windsector in Noord-Amerika te dienen door zeer geavanceerde kathodische beschermingsoplossingen te bieden voor zowel traditionele windturbine-monopiles als drijvende funderingen.

“Noord-Amerika is een enorm belangrijke markt voor windenergie en zal alleen maar blijven groeien”, zegt Bart Wessels, Chief Commercial Officer van CORROSION. “Als wereldleider op het gebied van Impressed Current Cathodic Protection (ICCP)-systemen, zijn we er trots op dat we door onze aanwezigheid in Noord-Amerika te versterken, veel meer bedrijven kunnen helpen milieuvriendelijk te worden dankzij onze werkelijk duurzame oplossingen.”

In een reactie op de benoeming van Harry L. Holtz III zei Bart Wessels: “We zijn erg blij om Harry aan boord te hebben als directeur van onze Amerikaanse activiteiten. Hij heeft een schat aan ervaring – van engineering en productie tot uitbreiding van nieuwe markten – en kent onze sector door en door. Bovendien onderstreept zijn benoeming onze wereldwijde ambitie om klanten in de belangrijkste markten ter wereld te bedienen.

“Ik ben verheugd om in zo’n opwindende tijd voor zowel het bedrijf als voor de windsector bij CORROSION te werken”, zei Harry L. Holtz III. “In een tijd van zo’n snelle groei is de internationale markt voor hernieuwbare energie nog nooit zo belangrijk geweest. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het Offshore Wind USA-team van CORROSION om samen te werken met toonaangevende spelers in de sector en de vele voordelen van de unieke ICCP-oplossingen van CORROSION te schetsen”.