Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wilt u starten met zakendoen in Vietnam of uw bestaande contacten daar uitbreiden? Ga dan van zondag 7 tot en met vrijdag 12 april mee met de economische missie naar Vietnam.

Deze economische missie is in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte, minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen en directeur-generaal Agro, Marjolijn Sonnema. Zakelijk missieleider is de voorzitter van VNO-NCW, Hans de Boer.

De snelle economische ontwikkelingen in Vietnam gaan gepaard met een toenemende vraag naar energie. Er zijn ambitieuze doelstellingen voor de ontwikkeling van duurzame energie in de nabije toekomst. Windenergie is daarin een belangrijke pijler.

Er is een groot potentieel voor offshore windenergie, met name in de kustregio in het zuiden van Vietnam. Op dit moment bevindt de offshore windenergiesector zich in de ontwikkelingsfase. Nederlandse bedrijven hebben de kans om als een van de eersten deze markt te betreden.

De Vietnamese overheid ziet in Nederland een belangrijke partner om offshore windenergie verder te ontwikkelen. Deze missie biedt bedrijven en kennisinstellingen dan ook een unieke kans om zich te profileren als expert en partner op het gebied van windenergie.

Bedrijvenprogramma

Het programma bevat voor elke sector diverse onderdelen, zoals:

  • (individuele) matchmaking
  • Holland Trade Dinner
  • netwerkevenementen
  • bezoeken aan bedrijven, overheids- en kennisinstellingen
  • sectorspecifieke seminar(s) en/of workshop(s)

Programma

Bekijk het voorlopige programma (pdf, Engelstalig).