Laden Evenementen

Livestream Opening Fieldlab Zephyros in het nieuwe OTD in Vlissingen.

In navolging van andere WCM Fieldlabs heeft Fieldlab Zephyros nu ook haar eigen Living Lab faciliteit en wel in het nieuwe OTD op de Kenniswerf in Vlissingen.

De ontwikkel-, test-, en demolocatie (OTD) is een initiatief van:  Fieldlab Zephyros, Terra Inspectioneering, HZ University of Applied Sciences, KiC MPi, Harthoorn, Scalda, Lumileds, Damen Naval, Gemeente Vlissingen, Impuls Zeeland en Dockwize.

Medewerkers van bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen gaan hier samen nieuwe producten en toepassingen ontwikkelen, testen en demonstreren. Voor smart maintenance in Offshore Renewable Energy ben je dus vanaf nu welkom in het OTD in Vlissingen.

Virtuele rondleiding

Tijdens deze livestream nemen we je mee in de volgende stap naar innovatie tijdens een virtuele rondleiding in de gloednieuwe ontwikkel-, test- en demo- locatie op de Kenniswerf! Een plek waar naast leren, innoveren en ondernemen zowel bedrijven als studenten kunnen ontwikkelen, testen en demonstreren. We zijn ontzettend trots om de deuren te kunnen openen en nieuwe projecten met o.a. drones en robots te laten zien.

Je kunt deze opening en rondleiding, die wordt gepresenteerd door Arieke van Liere van Dockwize, ‘live’ bijwonen. Je leert de eerst betrokken partijen kennen en je komt erachter welke kansen deze locatie jouw bedrijf en/of project biedt. Als klap op de vuurpijl onthullen we gezamenlijk de nieuwe naam van de nieuwe ontwikkel-, test- en demolocatie!

Aanmelden

Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan nu via de website van Dockwize