Laden Evenementen

Na alom geprezen producties als GAS en MANSHOLT brengt Toneelgroep Jan Vos de nieuwe locatievoorstelling WIND. Tjeerd Bischoff schreef een onstuimige komedie over de energietransitie, waarin hij de gevolgen schetst van ongelukkige politieke keuzes voor de bewoners van een klein dorp.

Te zien van 17 juni t/m 13 augustus in Haarzuilens, Eelde en Ambt Delden.

Klik hier voor Informatie en kaarten.

Talkshow

Elke zaterdag is er voorafgaand aan de voorstelling een talkshow waar Margriet Brandsma in gesprek gaat met tal van interessante gasten over de energietransitie en de gevolgen van klimaatverandering. De eerste gast is Gerrit Hiemstra, meteoroloog en weerpresentator bij NOS. Andere gasten zijn o.a. Naut Kusters, oprichter van Windalarm, Ali Edelenbosch van Het Drentse Landschap, Rob Rietveld, directeur Nederlands Platform Burgerparticipatie en Overheidsbeleid en Eva van der Helm, klimaatactivist bij Extinction Rebellion.

Tournee

17 juni t/m 1 juli bij boer Peter op de Thematerweg 6 in Haarzuilens

6 t/m 22 juli op kijkboerderij ’t Hoogeveld, Helmerdijk 71 in Eelde

27 juli t/m 13 augustus bij familie Truitman op de Lage Eschweg 3 in Ambt Delde

Exclusief voor leden

Op 17 en 18 juni speelt Toneelgroep Jan Vos de try-outs van WIND. De leden van de Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA) en collega’s kunnen voor een gereduceerd tarief van 15 euro komen kijken.

Ook op de locaties bij Eelde (in Drenthe) en bij Ambt Delden (in Twente) bieden we de eerste twee voorstellingen een korting aan van 10 euro. Het gaat om de voorstellingen op donderdag 6 juli en vrijdag 7 juli in Eelde en die op donderdag 27 en vrijdag 28 juli in Ambt Delden

De speciale actiecode of promotiecode waarmee je korting krijgt is 2023WIND. Kaarten kunnen besteld via https://toneelgroepjanvos.nl/ Voor mensen die van de korting gebruik willen maken: kies één van bovenstaande data en voer de actiecode in. En vol = vol. Dus wees er op tijd bij.