Laden Evenementen

De World Energy Storage Exhibition & Forum zal plaatsvinden op 10-11 mei 2023 in Rotterdam Ahoy, op dezelfde locatie als de World Hydrogen Summit 2023.

Terwijl we werken aan een koolstofarme wereld, zal de energievoorziening voornamelijk afkomstig zijn van hernieuwbare energiebronnen zoals wind, zon, waterkracht, thermisch, waardoor een ongekende behoefte ontstaat aan enorme energieopslagcapaciteit, innovatie en technologie die de wereld in staat stellen om over te schakelen naar een nieuwe energierealiteit.

De energiecrisis en de oorlog in Oekraïne hebben duidelijk gemaakt dat landen dringend minder afhankelijk moeten zijn van spothandel in energie en hun weerbaarheid moeten vergroten door middel van energieopslagcapaciteit.

De World Energy Storage Exhibition & Forum brengt pioniers van over de hele wereld op het gebied van energie- en batterijtechnologie samen, om de weg vrij te maken voor cruciale verbeteringen op het gebied van energieopslag. Om zo veel van de huidige energieproblemen op te lossen. Boek vandaag nog uw stand om uw opslagtechnologie en -oplossingen te demonstreren en belangrijke sectoroverschrijdende partnerschappen aan te gaan om een ​​veerkrachtige energietoekomst mogelijk te maken.