Laden Evenementen

SPEEDDATEN MET DE ON- EN OFFSHORE WINDSECTOR

Sinds de oprichting van de Offshore Community Rotterdam komen wij RPPC en haar leden regelmatig tegen op beurzen en hebben wij in 2020 nog een gezamenlijk evenement georganiseerd bij Sparta Rotterdam.

Helaas mogen we elkaar nog niet fysiek ontmoeten, om die reden hebben wij de handen ineengeslagen voor een online speeddate bijeenkomst op vrijdag 30 april. Ook de leden van de Rotterdam Offshore Wind Coalition zijn hierbij uitgenodigd.

DRAAI MEE IN DE NETWERKCARROUSEL

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij bedrijven vanuit de verschillende netwerkorgansiaties zoveel mogelijk met elkaar zullen worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt. Een mooie en laagdrempelige manier om even bij te praten, kennis te delen, afspraken te maken en natuurlijk ook om een leuke bijeenkomst te hebben.

DATUM / TIJD

Vrijdag 30 april
11:30 – 12:30 uur

Schrijf je nu in, deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden van de Offshore Community Rotterdam / RPPC, NWEA en de Rotterdam Offshore Wind Coalition. Je ontvangt kort voor aanvang van de onlinebijeenkomst een mail met verdere instructies en een link om in te kunnen loggen.