Laden Evenementen

Enterprise Greece en de Ambassade van Griekenland in Nederland organiseren in samenwerking met de nwea en wind & water works het seminar Renewable Energy Business Opportunities in Griekenland.

Voor wie?

Dit seminar is voor onshore en offshore wind- en energiebedrijven – ontwikkelaars, exploitanten, en supply chain-bedrijven – evenals complementaire industrieën zoals investeringsbanken, fondsen, projectfinanciering, juridische kantoren in de energiesector en investeerders.

Onderwerpen?

Het belangrijkste doel van het seminar is om het Nederlandse Wind & PV Energy ecosysteem te voorzien van een overzicht van de recente ontwikkelingen in de Griekse economie, het investeringsklimaat en de Griekse energie & RES markten. De onderwerpen richten zich op de sector windenergie – zowel onshore als offshore – en in het bijzonder op de toenemende belangstelling voor de ontwikkeling van offshore windprojecten, evenals de respectieve investeringsmogelijkheden.

Dit volgt op de recente ratificatie door de Griekse regering van het relatieve licentiekader, met als doel 2 GW aan geïnstalleerde capaciteit in te zetten tegen 2030 en 10 GW in totaal tegen 2050. Sprekers tijdens dit seminar zijn onder andere Enterprise Greece, een vertegenwoordiger van een Nederlands bedrijf met lopende windactiviteiten in Griekenland en vertegenwoordigers van de Griekse ambassade en NWEA.

Locatie & datum

Het seminar vindt plaats op ICG (Dam) in Amsterdam op woensdag 1 maart 2023, tussen 16-18 uur en wordt gevolgd door een cocktailreceptie op dezelfde locatie.

Registratie en aanvullende informatie

Geïnteresseerd in deelname aan dit seminar, stuur een bericht naar danielle.veldman@nwea.nl, om vooraf te registreren en een plek veilig te stellen.

Wil je weten wie er spreken tijdens het seminar? Check invitation2 voor meer informatie!