Laden Evenementen

In september is het een jaar geleden dat het Fieldlab Zephyros het AIRTuB project aftrapte in Vlissingen. Tijd om de vorderingen, nieuwe inzichten en tussen-resultaten met u te delen. We doen dit graag op woensdag 16 september samen met twee gelieerde robotiseringsprojecten te weten het Inholland FIXAR project en het Saxion MARS4Earth project. Ook hebben we via De Blauwe Cluster een link gelegd naar Vlaanderen en zullen de ontwikkelingen op robotiseringsgebied die daar plaatsvinden gedeeld worden. Gezien de omstandigheden kiezen we voor dit event voor het talkshow format  zonder publiek. De fysieke locatie waar het event plaats zal vinden is Futureland op de Maasvlakte direct naast ‘s werelds grootste windturbine: de Haliade-X.

Aanmelden voor dit unieke event kan via deze link. Na inschrijving sturen wij ongeveer een week voor het event de link naar de live-stream. We ontmoeten je graag online op 16 september. Tot dan!

 

Programma

13.00 uur
Opening, welkom en toelichting programma door Ferry Visser (WCM) samen met Ann Overmeire (De Blauwe Cluster)

13.10 uur
Interview aan tafel over relevantie Smart Maintenance in offshore wind met Henk Akkermans (WCM), Bob Meijer (TKI-WoZ), Clym Stock Wiliams (TNO Energy Transition) en Pieter-Jan Jordaens (Sirris/OWI-Lab)

13.25 uur           

  • Presentatie WCM Zephyros AIRTuB project – Jeroen Verschelling en Jos Gunsing.
  • Presentatie Saxion MARS4Earth project – Abeja Mersha en Dirk Bekke
  • Presentatie Inholland FIXAR project – Rogier Nijssen en Arnold Koetje
  • Interview met projectleiders inclusief Q&A vanuit het publiek

14.30 uur           
Pauze

14.40 uur

  • Presentatie Drone Port West-Vlaanderen – Sven Nachtergaele (POM West-Vlaanderen)
  • Presentatie ‘Opportunities & challenges for drones in offshore wind’ – Pieter van Gheluwe (DEME)

15.10 uur
Interview Vlaams-Nederlandse samenwerking – innovatie in offshore wind met Bert van der Lingen (Consul Generaal), Hans Timmers (NWEA) en Jef Monballieu (voorzitter stuurgroep De Blauwe Cluster)

15.25 uur
Wrap-up en afsluiting door Ferry Visser en Ann Overmeire