Laden Evenementen

“Vanuit aandacht en bewustzijn effectiever in contact met klanten”

Doel
De training ‘Effectief in Klantcontact’ heeft tot doel kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie te ontwikkelen, zodat jij effectiever kunt inspelen op de verwachtingen en behoeften van klanten. Met als gevolg een hogere klanttevredenheid, klantloyaliteit en mogelijk een hoger verkoop resultaat. Subdoel is dat hierdoor ook de interne communicatie zal verbeteren.

Opbouw
De training is opgebouwd uit twee losse trainingsdagen. Hier is bewust voor gekozen zodat jij in de praktijkperiode tussen de twee trainingsdagen in, volop in je eigen praktijk kunt oefenen met het geleerde tijdens de eerste trainingsdag. Tijdens de tweede trainingsdag kan dan ook aandacht worden gegeven aan de praktijkervaringen uit de voorgaande periode.

Bestemd voor
De training is geschikt voor jou wanneer je zowel telefonisch als ‘face to face’ klantcontact hebt en je communicatieve vaardigheden wilt verbeteren om meer uit de communicatie met jouw klanten te halen. Bijvoorbeeld: beginnend verkopers, binnendienst medewerkers verkoop en customer service medewerkers.

Meer info op: https://isatraining.nl/communicatietraining/open-training-effectiever-in-klantcontact/

Dinsdag 05 oktober 2021, 09.00 – 16.30 uur
Dinsdag 26 oktober 2021, 09.00 – 16.30 uur