Laden Evenementen

De maanden oktober en november hebben we elkaar weer massaal opgezocht tijdens netwerkbijeenkomsten en beurzen, met Offshore Energy in Amsterdam als één van de hoogtepunten. Met drukbezochte stands en collectieve deelnames van Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP), North Sea Port, Port of Rotterdam en het NL paviljoen.

Uit alles bleek dat persoonlijk contact in onze sector nog altijd zeer belangrijk is, gelukkig maar! Ondanks het feit dat wij als branche- en promotieorganisaties geen grootschalige evenementen kunnen organiseren de komende weken, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheiden om onze leden met elkaar en de sector te verbinden. Eén daarvan is de online speeddate, waar we dit jaar al diverse van hebben georganiseerd in samenwerking met verschillende organisaties.

Om het jaar goed met elkaar af te sluiten openen IRO, NWEA, AYOP, North Sea Port, Rotterdam Offshore Wind Coalition en de Offshore Community Rotterdam (RPPC) voor alle leden op woensdag 15 december hét (online) Offshore Café. Hier kunnen de leden een uur lang onderling speeddaten en aansluitend met elkaar napraten.

DRAAI MEE IN DE NETWERKCARROUSEL

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij leden van bovengenoemde organisaties ‘random’ met elkaar worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt. Een mooie en laagdrempelige manier om met even bij te praten, kennis te delen en natuurlijk ook om elkaar fijne feestdagen te wensen en de goede voornemen voor het nieuwe jaar te bespreken.

DATUM / TIJD

Woensdag 15 december, programma:

  • 14.45 – 15.00: digitale inloop
  • 15.00 – 15.05: welkomstwoord en uitleg netwerkcaroussel
  • 15.05 – 16.00: speeddaten!
  • 16.00 – 16.30: napraten in het online Offshore Café

Aanmelden kan via deze link. Je ontvangt kort voor aanvang van de onlinebijeenkomst een mail met verdere instructies en een link om in te kunnen loggen.

Schrijf je nu in! Deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden van de IRO, NWEA, AYOP, North Sea Port, Rotterdam Offshore Wind Coalition en de Offshore Community Rotterdam (RPPC).