Laden Evenementen

Op 1 juli slaan de windsector en de industrie de handen ineen. Die dag lanceren VEMW, Energie-Nederland, NWEA en Topsector Energie een gezamenlijke actieagenda om elektrificatie in de industrie en de uitrol van wind op zee te versnellen.

Wij koppelen windenergie aan de verduurzaming in de industrie. Helpen vraag en aanbod van hernieuwbare elektriciteit bij elkaar te brengen. En zetten ons in om barrieres te slechten en oplossingen aan te reiken. Wij zijn Wind meets Industry! Een coalitie van aanjagers en koplopers die de eerste stap willen zetten.

Benieuwd naar hoe wij dit willen bereiken? En wat jij daarin kan betekenen? Maak kennis met Wind meets Industry tijdens ons online event op 1 juli. Wij laten je zien wat nu al mogelijk is en waar jij morgen al mee aan de slag kunt gaan.

De focus van dit event ligt bij wind op zee en industrieclusters. Ook jouw focusgebied? Schrijf je dan snel in voor de kick-off van Wind meets Industry.

Deelnemen?

Onderstaande button leidt je naar de aanmeldpagina voor het online event. We vragen je hier je e-mailadres in te vullen. Je ontvangt dan op dat adres de deelnamelink. Installatie van een app is niet nodig.

Klik hier om je aan te melden voor het online event