Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zondag 16 februari brengt FC Groningen een bezoek aan Sparta Rotterdam in Het Kasteel. Dit is niet alleen een confrontatie tussen twee schitterende traditieclubs. Ook zal deze wedstrijd in het teken staan van offshore wind, een opkomende industrie waar beide havenregio’s met volle energie op inzetten. In samenwerking met Sparta Rotterdam organiseert RPPC een matchmaking tussen de leden van de Offshore Community Rotterdam, NNOW (Northern Netherlands Offshore Wind) en NWEA (Nederlandse WindEnergie Associatie) en natuurlijk Sparta Business Club.

Voorafgaand aan de wedstrijd komen er gastsprekers aan het woord die de trends en ontwikkelingen binnen deze sector aan het licht brengen. Eén van de gastsprekers is Hans Timmers, voorzitter van de NWEA.

Aansluitend is er een netwerklunch waar de leden van bovengenoemde netwerkorganisaties elkaar ontmoeten.

Deelname is uitsluitend voor leden en introducees van de Offshore Community Rotterdam, RPPC, Sparta Business Club en NNOW. Kosten bedragen € 35,- per persoon. Dit is inclusief het inhoudelijke programma met consumpties én een Business Seat in de Hoofdtribune. U kunt bij registratie extra kaarten aanvragen.

PROGRAMMA
12:00 – 13:15 uur
Programma met lunch (Het Kasteel)
13:15 – 14:15 uur
Netwerkborrel (Hoofdgebouw)
14:30 – 16:00 uur
Wedstrijd (Hoofdtribune)