Laden Evenementen

In Europa en de rest van de wereld groeien de doelstellingen voor offshore wind in een snel tempo. Overheden bereiden een veelheid aan aanbestedingen voor.

Deze training helpt je bij het ontwerpen van die winnende aanbesteding voor toekomstige windparken. Deskundige docenten en de leden van de Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA), BLIX Consultancy en DOB-Academy begeleiden je door de belangrijkste beslissingsmomenten tijdens de tendervoorbereiding.

Hoofdonderwerpen zijn projectopzet, planning en financiering, technische aspecten (engineering, ontwerp en onderhoud), juridische en politieke invloeden.

Deelnemers worden uitgedaagd om een eigen windpark te ontwikkelen, dat aan het einde van de cursus wordt getest. Tijdens de cursus is er volop gelegenheid voor discussies met docenten en netwerken met mededeelnemers.

Sluit je in maart aan bij onze docenten in Delft voor de cursus Offshore Wind Project Development en schrijf je nu in.
Neem contact op met Elena Stroo-Moredo (elena@dob-academy.nl) of Michael Thomson (michael@blixconsultancy.com) voor meer informatie.

Docenten van de cursus zijn: Imke Maassen van den Brink, Roeland Steenhuis, Jeroen Godtschalk, Albert van der Hem, Hendrik Goos, Robert Atkinson, Roberto de la Garza Cuevas en Elena Stroo-Moredo.