Laden Evenementen

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europa’s toonaangevende evenement voor de gehele offshore energie-industrie. Het evenement biedt een kans om in contact te komen met bedrijfsleiders, hooggekwalificeerde experts en professionals van over de hele wereld. Ongeveer 450 exposanten verzamelen zich in november in het RAI Convention Centre om hun ervaring en expertise op het gebied van offshore wind, olie en gas, maritieme energie en waterstof te delen.

Door deel te nemen aan het tweedaagse evenement, staat uw bedrijf zichtbaar in het hart van de offshore energie-industrie. Het biedt de mogelijkheid om uw producten en diensten te presenteren, uw netwerk uit te breiden en de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten.

Gedurende het evenement zullen verschillende toonaangevende bedrijven aanwezig zijn, zoals: DEME Offshore, Damen Shipyards, Huisman, Atlas Professionals, Ampelmann, Barge Master, GAC, Holland Shipyards Group, Neptune Marine, BigLift Shipping, Cranemaster, Liebherr Maritime Benelux BV, North Sea Port, Oil States Industries, Inc, Tenneco, Nortek Netherlands BV, Enduro Softslings, Pon Power en nog veel meer.

Bekijk het floorplan voor een overzicht van de beschikbare stands en boek hier uw stand.