Laden Evenementen

Voorafgaand aan The Ocean Race organiseren alle steden waar gedurende de race (van oktober 2021 tot juni 2022) een stop-over is, een summit. Dit is een lezingenreeks, waarbij experts hun inzichten delen over een actueel klimaatthema.

Vorig jaar was de aftrap in Genua, dat in 2022 de finishplaats van TOR zal zijn. Scheveningen is de tweede in rij die de summit organiseert, op 27 mei as. In deze editie is er speciale aandacht voor de jeugd. Dutch Wavemakers is dan ook met trots mede-organisator van dit jeugd-onderdeel.

Bij de lezingenreeks zijn digitale plaatsen gereserveerd voor Wavemakers en jongeren uit jongerennetwerken waarmee wij samenwerken. Kers op de taart is Wavemaker Marsha Tack, die als student deelneemt aan het panel dat onder leiding van Humerto Tan de verschillende klimaatonderwerpen bespreekt. Aan Marsha de uitdaging om de stem van de jeugd hierin te vertolken!

Graag nodigt Dutch Wavemakers je uit om (digitaal) bij de summit aanwezig te zijn. Aanmelden/registreren kan via https://www.theoceanrace.com/en/the-ocean-race-summits/02/the-hague. Hier vind je ook meer informatie over het programma, de sprekers en gastheren.