Laden Evenementen

Is uw organisatie internationaal actief in energie, water, agrifood of in de gezondheidssector? En bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in bij de wederopbouw van Oekraïne? Ga dan mee naar de NL Lounge en missie naar de Rebuild Ukraine conferentie in Warschau. De missie is van 13 tot en met 15 november 2023. En staat onder leiding van de gezant voor wederopbouw van Oekraïne, Roderick van Schreven.

Rebuild Ukraine conferentie in Warschau

Tijdens de Rebuild Ukraine conferentie in Warschau komt u meer te weten over geplande wederopbouwprojecten. Ook komt u in contact met belangrijke Oekraïense organisaties.

Voor wie?
Deelname aan deze NL Lounge en missie staat open voor Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en andere organisaties die actief zijn in:

  • energie (zonne-energie, windenergie, waterstof, biomassatechnologieën, geothermie, energie-efficiënte en energieopslag);
  • water;
  • agri-food (tuinbouw, (bio)energie, zuivel/ veehouderij, agrologistiek);
  • Life sciences & health (LSH).

Deelname en kosten:
Deelname kost € 500 per organisatie (1 persoon per organisatie). Voor iedere extra persoon betaalt u € 250.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening en risico.

Aanmelden
Meld u aan voor de NL Lounge en missie Rebuild Ukraine. U kunt zich aanmelden tot 15 september 2023.
Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die passen binnen de hierboven genoemde opzet en inhoudelijke focus van deze missie. Aanmelding en de automatische ontvangstbevestiging betekent daarom niet dat u automatisch kunt deelnemen aan de handelsmissie.


Meer weten?
Heeft u vragen over deze missie? Neem dan contact op met:

Hanneke Bogaerts, projectmanager Missies bij RVO
E: hanneke.bogaerts@rvo.nl

Organisatie
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met
het ministerie van Buitenlandse Zaken; het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de Nederlandse ambassades in Kiev en in Warschau, Topsector Agri & Food, Task Force Health Care en andere betrokken publieke en private partners als NWP.

Meer informatie en aanmelden