Laden Evenementen

Wilt u kennis en ervaring uitwisselen met andere bedrijven over duurzame energie-innovaties? Of zoekt u antwoord op praktische vragen? Kom dan naar het EZK evenement: Partners in energie-uitdagingen. Luister naar onze inspirerende sprekers en zie welk bedrijf de EZK Energy Award 2022 wint.

Door samen te werken en kennis te delen verduurzamen we onze bedrijven en samenleving. Daarom is er het EZK evenement: Partners in energie-uitdagingen. Tijdens deze live bijeenkomst wisselt u kennis en ervaring uit met andere bedrijven over duurzame energie en energiebesparing. Uw kennis, netwerk en bijdrage zijn belangrijk. Samen zetten we de knop om.

Live bijeenkomst

Het doel van deze dag is inspireren en verbinden. U krijgt antwoorden op praktische vragen:

 • Welke partners en financiële regelingen ondersteunen mij bij het verduurzamen?
 • Waar begin ik?
 • Hoe zet ik de volgende stap?

 • 12:00 – 13:00 uur
  Netwerklunch met informatiemarkt
 • 13:00 – 14:00 uur
  Thema-netwerksessies
 • 14:00 – 14:30 uur
  Netwerkpauze met informatiemarkt
 • 14:30 – 16:30 uur
  Plenaire afsluiting
 • 16:30 – 17:30 uur
  Netwerkborrel met informatiemarkt

Thema-netwerksessies

In de thema-netwerksessies gaat u in gesprek met vakgenoten. Bespreek hoe vraagstukken over energiebesparing, duurzame opwek en hernieuwbare warmte in de praktijk worden aangepakt. Hoe is samenwerking mogelijk? Wie zijn daarbij uw logische partners en wie zijn er nog meer? In dit uur delen de sprekers van de online sessies hun conclusies. Vervolgens komt iedereen aan het woord.

Plenaire afsluiting

Met minister Rob Jetten en een toespraak van klimaatgeneraal Tom Middendorp. Daarna volgt een paneldiscussie met Kees Vendrik, Aniek Moonen, Jacco Vonhof, Charlotte Mendes de Léon en Margreet van Gastel. We sluiten af met een knal: de uitreiking van de EZK Energy Award. Welk bedrijf neemt de prijs mee naar huis?

aanmelden? 

Online sessies

Deze live bijeenkomst is een vervolg op de online sessies van maandag 23 tot en met woensdag 25 januari 2023. In dit online gedeelte van het EZK Evenement: Partners in energie-uitdagingen schuift u digitaal aan bij 6 informatieve sessies over energie. Hierin vertellen wij u over de laatste ontwikkelingen op het gebied van energie besparen en duurzame innovaties.