Laden Evenementen

Te midden van ongekende ontwikkelingen in de energiesector worstelen energiebedrijven om vandaag veilige en betaalbare energie te leveren en tegelijkertijd de overgang naar een koolstofarme industriële economie van morgen te versnellen. Toch is deze verschuiving existentieel en aan de gang.

De energietransitie vraagt om nieuwe businessmodellen en een nieuwe energie-infrastructuur voor bijvoorbeeld de elektrificatie van de industrie, de uitrol van een waterstofnet en de opslag van CO2. Tegelijkertijd moeten spelers in de energiesector zorgen voor een meetbaar rendement op investeringen voor de financiering van hun projecten op het gebied van decarbonisatie en hernieuwbare en schone energie.

Bedrijven moeten hun activiteiten sturen om te profiteren van de huidige en toekomstige marktvereisten en om te anticiperen op beleidsstimulansen. De bedrijven die sectoroverschrijdende allianties vormen en wendbaar blijven in soms volatiele marktomstandigheden, zullen degenen zijn die naar voren komen als leiders in de energietransitie.

Deze uitdagingen en meer zullen centraal staan tijdens het event van de Energy Reinvented Community op 4 juni 2024, georganiseerd door Siemens Energy en TenneT.

(Let op: exacte tijden en de locatie volgen binnenkort.)