Laden Evenementen

Later als ik groot ben

Op basisscholen wordt al vroeg aandacht besteed aan beroepskeuze. Ook thuis wordt al snel de vraag aan kinderen gesteld: ‘Weet jij al wat je later wilt worden?’ Sommige kinderen hebben daar een heel duidelijk beeld bij. Ze zoeken informatie op over een vak en werken opdrachtjes uit. Ze zijn gebiologeerd geraakt over een vak en denken al helemaal zeker te weten dat dit het gaat worden. Deze kinderen zoeken vooral bevestiging.

Kortom: de meeste kinderen zijn op deze leeftijd al bezig met het vinden van antwoord op de vraag: ‘Wat kan ik later worden?’. Voor de één is het antwoord op die vraag duidelijker dan voor de ander. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn super nieuwsgierig en staan voor alles open. Ze zijn gebaat bij – op luchtige wijze – ervaringen opdoen. Snuffelen. Voor die groep is er het ‘Later als ik Groot ben…’ LIVE event.

Ben je als lid van de Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA) geïnteresseerd in een actieve presentatie waar kinderen ook echt iets kunnen zien en oefenen, neem dan contact op met, Marcel van Buren,
SHH Productions, telefoon 0683696645 of mail: marcel@studiohogeheren.nl

Bekijk de brochure hier, of bekijk de trailer hier voor meer informatie.