Laden Evenementen

Bent u opzoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van offshore wind energy? Enterprise Europe Network (EEN) organiseert op 21 mei 2019 een internationaal b2b-matchmaking event in Bremerhaven, Duitsland. Tijdens het internationale offshore wind event Windforce 2019 voert u op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken met mogelijke zakenpartners.

Voor wie?

Dit evenement richt zich op innovatieve mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van offshore wind energy.

Waarom deelnemen?

•    Breid uw internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners.
•    Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten.
•    Haal het maximale uit uw conferentiebezoek.

Hoe werkt b2b-matchmaking?

  1. Meld u vóór woensdag 15 mei aan via de website van Inn2power
  2. Maak een kort profiel van uw organisatie aan en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden.
  3. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden en kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken (van 8 april tot 20 mei 2019).
  4. Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvangt u uw gespreksschema.
  5. De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u in een dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de conferentie of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Kosten en deelname

Deelname aan de b2b-matchmaking is gratis en u kunt er onafhankelijk van de conferentie aan deelnemen. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie over de b2b-matchmaking de website van Inn2Power.
Bekijk voor meer informatie over de Windforce conferentie 2019 de website van WAB.

Heeft u vragen over het het programma van het b2b-matchmaking event? Neem contact op met:

Kees Mokveld, INTIEK
E: kees.mokveld@rvo.nl
T: 06 306 271 89

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.