Laden Evenementen

Tijdens onze nieuwe DOB-online cursus zult u de basis leren van de geschiedenis en maatschappelijke impact van windturbines en zult u de essentiële componenten van een windturbine analyseren. De inspirerende colleges zullen bijdragen aan uw begrip van de razendsnelle groei van deze sector. Tevens krijgt u een praktische opdracht, zo dat u meteen uw nieuw opgedane kennis in de praktijk kunt brengen.

Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de offshore wind sector door mee te doen aan deze training. De offshore wind industrie heeft de afgelopen vijf jaar een gigantische transformatie doorgaan, zowel in grootte als het aantal projecten. Vaak zelfs tot verbazing van de sector zelf. Om in de voorhoede van deze innovatieve sector te blijven moeten bedrijven en hun personeel op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Met deze training kunt u dat bereiken!

Naast de DOB-online cursus Turbine History & Basic Components , is er nog een andere DOB-online cursus over de installatie, uitvoering en onderhoud aspecten. Deze DOB-online training sluit aan op de Turbine History & Basic Components van een windturbine cursus. Klik hier voor meer informatie over de DOB-online cursus Basic Installation, O&M and future technologies.

Ter voorbereiding van de DOB-online cursus ontvangt u een DOB-box. Deze wordt aan huis (of op kantoor) afgeleverd. Deze DOB-box bevat nuttige documenten en een verassing, alles geheel in de stijl en met de hoge kwaliteit die u kunt verwachten van DOB-Academy.

Speciale aanbieding voor NWEA-leden. Leden van NWEA krijgen €50,- korting op de deelname prijs aan deze cursus. Zij betalen €345,- i.p.v. €395,- Om gebruik te maken van deze actie geeft u bij aanmelding aan dat u lid bent van NWEA.