Laden Evenementen

Tijdens onze nieuwe DOB-Online cursus zult u kennis opdoen over het ontwerpen, installeren, opereren en onderhouden van een offshore wind farm. Ook leert u over de meest recente ontwikkelingen op dit gebied door mee te doen aan deze training. De offshore wind industrie heeft de afgelopen vijf jaar een gigantische transformatie doorgaan, zowel in grootte als het aantal projecten, vaak zelfs tot verbazing van de sector zelf. Om in de voorhoede van deze innovatieve sector te blijven moeten bedrijven en hun personeel op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Met deze training kunt u dat bereiken!

Naast de DOB-Online cursus Basic Installation, O&M and Future Technologies is er nog een andere DOB-online cursus over de geschiedenis, maatschappelijke aspecten en windturbine onderdelen van offshore wind . De DOB-Online cursus Wind Turbine History & Components is een goede en verrijkende voorbereiding op de DOB-Online cursus Basic Installation, O&M and Future Technologies.

Ter voorbereiding van de DOB-Online cursus ontvangt u een DOB-box. Deze wordt aan huis (of op kantoor) afgeleverd. Deze DOB-box bevat nuttige documenten en een verassing, alles geheel in de stijl en met de hoge kwaliteit die u kunt verwachten van DOB-Academy.

Speciale aanbieding voor NWEA-leden. Leden van NWEA krijgen €50,- korting op de deelname prijs aan deze cursus. Zij betalen €345,- i.p.v. €395,- Om gebruik te maken van deze actie geeft u bij aanmelding aan dat u lid bent van NWEA.