Laden Evenementen
  • Hét decommissioningevent voor professionals uit de offshore gas & olie en wind.
  • Bezoek het 1e Decom Live Amsterdam Event op 29 juni.
  • Of sluit aan bij de havenrondvaart en/of netwerkdiner op 28 juni.
  • Nog enkele sponsor- en kraammogelijkheden beschikbaar.

Amsterdam IJmuiden Offshore Ports en Decom North Sea organiseren op 29 juni het 1e Decom Live Amsterdam Event. En dat is niet voor niks. Want de komende decennia zullen honderden objecten en installaties op zee, variërend van platforms tot schepen en windturbines, het einde van hun levenscyclus bereiken die ontmanteld en gerecycled moeten worden.

Het inhoudelijke event, op de nieuwste decom werf van Europa, Decom Amsterdam, is een uitgelezen kans meer dan 300 professionals uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk uit de decom-sector te ontmoeten en/of je eigen bedrijf te presenteren.

Ontmoetingsplaats voor professionals
Decom Live Amsterdam Event biedt professionals uit de offshore gas & olie en offshore wind een unieke gelegenheid om elkaar te ontmoeten, en van ontwikkelingen in de decommissioning sector op de hoogte te worden gebracht. Een mix van bedrijven uit de gehele waardeketen, van inventarisatie gevaarlijke stoffen tot het recyclen van de assets uit de offshore gas & olie en offshore wind sector is vertegenwoordigd. Van operator, EPCI contractors, equipment en service leveranciers tot aan lokale autoriteiten. Projectmanagers, decommission en well engineers, contract managers, superintendents, products line en servicemanagers, inkoopmanagers en business development managers kunnen behalve de beursstands bezoeken ook een van de lezingen op de main stage bijwonen.

De toegang tot Decom Live Amsterdam Event is voor bezoekers kosteloos waardoor het event heel laagdrempelig is.

Programma 
28 juni
Havenrondvaart & netwerkdiner
16:30 – 20: 00 uur

29 juni – Decom Live Amsterdam 
09:30 uur opening & key note
10:00 uur David Molenaar – Siemens Gamesa Renewable Energy – Standaardisatie & circulair ontwerp van windturbines 
11:00 uur Nina Vielen-Kallio – ECHT – Circulaire strategieën en beleid voor offshore wind
12:00 uur lunch

13.00 uur Rolf de Vries – Bluestream Offshore – Decom op de Bluestream manier

14.00 uur Harald van der Mijle Meijer – TNO Energy Transition – Recycling van wieken voor windturbines voor offshore windparken
15.00 uur presentatie

16.00 uur presentatie

16:30 uur netwerkborrel

Meevaren, -dineren of event bezoeken?
Als je aan de havenrondvaart incl. het netwerkdiner op dinsdag 28 juni wilt deelnemen, of op woensdag 29 juni het Decom Live Amsterdam Event wilt bezoeken, dan kan dat door je via onderstaande link aan te melden.

Aanmelden.