Laden Evenementen
In 2050 moet de Nederlandse economie volledig circulair zijn. Dat betekent een grote transitie met veel uitdagingen en kansen. Vanuit Impact Hub, Noorderwind en Circulair West, zijn wij de CIRCO Hub voor de provincie Noord-Holland en organiseren we diverse programma’s in de regio om de transitie naar een circulaire economie te versnellen. De CIRCO Hub Noord-Holland biedt bedrijven met zogeheten CIRCO tracks de mogelijkheid om onder begeleiding van experts nieuwe, circulaire business te ontwikkelen.
 
Deze track leent zich er goed voor om samen met ketenpartners stappen op dit gebied te zetten! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met je eigen business case aan de slag te gaan. 
Je kunt deze workshop reeks namelijk zien als een pressurecooker waarin je binnen 6 weken en met een stok achter de deur concrete stappen in het (her)ontwikkelen van nieuwe, circulaire producten, diensten of businessmodellen zet.
De voordelen op een rij.
  • Je krijgt een duidelijk beeld van je eigen keten en ziet wat je nog mist.
  • Samen met ketenpartners maak je binnen zes weken een concreet stappenplan voor businesskansen die op korte termijn te realiseren zijn.
  • Het samenwerken binnen de keten maakt je ideeën slimmer én beter uitvoerbaar.

Meld je t/m 22 maart via deze website aan. De training is verdeeld over drie halve dagen en vindt plaats op 30 maart, 18 april en 10 mei 2023.

Bekijk de bijgevoegde sheet voor meer informatie: CIRCO Track Samen naar duurzame windenergie v2