Laden Evenementen

Midden in de coronacrisis zorgen topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid voor een unieke online Business Week. Succesvol zakendoen met Taiwan en Zuid-Korea staat centraal, met een focus op de sectoren agriculture, smart cities, architectuur, hightech en water.

Kijk je met ons naar de toekomst? Waar liggen nu al kansen voor jouw bedrijf? En wat kun je als ondernemer doen om internationaal succes te behalen? Daar gaan we op in tijdens deze Business Week van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 maart. Meld je nu aan. Deelname is gratis.

Inspiratie en diepgang
Met een breed programma zorgen we voor de nodige inspiratie en diepgang. Ondernemers en andere experts delen hun kennis en ervaringen. Ze vertellen over kansrijke sectoren en interessante markten in Taiwan en Zuid-Korea. Uiteraard besteden we ook aandacht aan het ondernemen ten tijde van de coronamaatregelen. Want het gaat economisch erg goed in beide landen en daarom liggen er veel kansen voor Nederlandse ondernemers.

Sectorspecifiek programma

In de plenaire openingssessie op dinsdag 2 maart gaat de host Tom Jessen live met zijn tafelgasten in gesprek. Waarom gaat het economisch zo goed in Taiwan en Zuid-Korea? Waar liggen de kansen voor Nederlandse ondernemers? Wat is de cultuur van zakendoen en hoe kun je een duurzame relatie opbouwen? Stel al je vragen aan de sprekers tijdens de uitzending, via de chatfunctie.

Lokale experts op het terrein van handel, innovatie en landbouw van de Nederlandse ambassade in Zuid-Korea en vertegenwoordiging in Taiwan sluiten aan bij diverse sessies om hun kennis en netwerk te delen.

Daarna gaan we meer de diepte in per sector, volgens onderstaand schema. Meer informatie over de sessies vind je na registratie bij het online platform B2Match onder het kopje Agenda. Daar lees je wat je van zo’n interactieve sessie kunt verwachten.

Dinsdag 2 maart 08:30-09:45 Live Openingssessie
10:30-11:30 Landbouw Taiwan en Korea: kansen voor agri-tech en cold chain logistics
Woensdag 3 maart 08:30-09:30 Smart cities Taiwan en Korea: kansen voor slimme technologie uit Nederland
10:00-11:00 Kansen architectuur en gebiedsontwikkeling in Zuid-Korea (sectorstudie)
Donderdag 4 maart 08:30-09:30 Hightech Taiwan en Korea: kansen voor Nederlandse hightech startups en scaleups
10:00-11:00 Kansen water management in Taiwan (sectorstudie)
11:30-12:30 What’s Next? Over dienstverlening RVO en partners
Vrijdag 5 maart 08:10-11:30 Een-op-een-gesprekken specifiek met het buitenlandnetwerk, RVO en onze Trade en Innovate partners

 

Meld je nu aan

Wil je je verdiepen in deze kansrijke markten? Meld je dan nu aan voor het gehele digitale event óf voor specifieke onderdelen uit het programma.

Doe inspiratie op voor nieuwe ondernemersplannen. Wij helpen je graag verder met actuele informatie en concrete contacten.

 

Wij ontmoeten je graag online. Tot tijdens de Business Week!