Laden Evenementen

SAVE THE DATE voor de YESC Informatiesessie bedrijven op 7 mei 2019 van 16.00 – 18.00 uur

Dit jaar wordt de Zeeuwse jeugd van primair onderwijs tot en met wetenschappelijk onderwijs via de Young Energy Society Challenge betrokken bij de energietransitie. 15 Juni aanstaande viert het Zeeuwsch Genootschap der Wetenschappen haar 250-jarige bestaan. Ter ere van dit jubileum wordt er een ‘Challenge’ voor de jeugd uitgeschreven met de vraag: Hoe kan jij bijdragen om de Zeeuwse energietransitie te versnellen?

De YESC ondersteunt de scholen hierin met vele initiatieven en onder andere een lessenpakket afgestemd op de diverse leeftijden. Maar we hebben ook uw hulp nodig!

Op 7 mei vertellen wij u graag meer over de YESC en vooral hoe dit project u de mogelijkheid biedt om uw bedrijf te presenteren bij potentiele toekomstige werknemers, in een maatschappelijk verantwoorde omgeving.

Om een tipje van de sluier op te tillen, we zoeken:

  • Gastsprekers die scholieren en studenten kunnen inspireren op technisch vlak, maar zeker ook op juridisch en sociaal maatschappelijke gebied omtrent de energietransitie.
  • Bedrijven die klassen willen ontvangen voor een rondleiding op hun bedrijf.
  • Enthousiaste personen die onze 17+ studenten zo nu en dan kritische en inspirerende terugkoppeling willen geven over het project waar ze aan werken.
  • En tot slot zoeken we bedrijven die cases willen aanleveren, waar de 17+ studenten hun hersenen over kunnen breken. Om tegen het einde van dit jaar met vindingrijke, innovatieve oplossingen voor de energietransitie te komen.

Houdt u 7 mei einde dag vrij? Wij verwelkomen u dan graag bij Dockwize in Vlissingen? Meer informatie volgt binnenkort.