Laden Evenementen

De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op donderdag 26 november 2020. De vergadering is van 14:00-15:30, de quiz is aansluitend van 15:30-17:00. I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus houden wij ook deze middag online.

Grote NWEA Windquiz
Weet u het meeste over wind in Nederland? Tijdens de quiz gaan teams met elkaar de strijd aan hier achter te komen. Vragen over techniek, muziek en algemene wetenswaardigheden, ze komen allemaal langs. De winnaars van de quiz krijgen naast eeuwige roem en de titel: ‘De slimste NWEA leden van 2020’ ook nog een verrassing.

Om het netwerken te bevorderen stellen wij binnen NWEA vanuit de aanmeldingen gemengde teams samen. Op deze manier proberen wij u in contact te brengen met andere mensen die mogelijk interessant zijn voor u. Voor en na de quiz zal er genoeg tijd zijn om elkaar te spreken, en tijdens de quiz strijden jullie natuurlijk samen voor de overwinning

Deelname aan de ALV en Quiz is exclusief voor NWEA leden. Zij hebben een mail ontvangen om zich in te schrijven. Niet ontvangen, maar wel meedoen? Neem even contact met ons op.