Laden Evenementen

HEEMSKERK/WIJK AAN ZEE – In de komende jaren groeit ‘wind op zee’ uit tot de belangrijkste energiebron in Nederland. Om die duurzame toekomst voor ons allen een stukje dichterbij te halen, mochten TenneT en de aannemers een jaar lang te gast zijn op het strand van Heemskerk/Wijk aan Zee voor de aansluiting van twee windparken op zee. Daarom wil TenneT de omgeving graag bedanken voor het geduld, begrip en de goede samenwerking.

Nu het strand van Heemskerk/Wijk aan Zee weer leeg is, is het weer van iedereen. En dus kunnen strandhuiseigenaren en badgasten alvast uitkijken naar een ongestoord zomerseizoen. In het weekend van 13 en 14 mei komt het team van TenneT graag nog even terug naar het strand. Dit keer zonder machines, maar met onze collega’s van windparkbouwer/exploitant CrossWinden tal van leuke (gratis) activiteiten

Weekend vol activiteiten

Voor het weekend hebben de teams van TenneT en windparkbouwer/exploitant CrossWind een leuk programma opgezet. Daarmee willen we jong en oud kennis laten maken met de leuke dingen die je kunt doen met ‘wind op zee’. Kom daarom tussen 12.00 uur en 17.00 uur naar de plek van het voormalige werkterrein bij Noorderbad voor:

 Schatgraven in het zandkasteel

 Vliegeren (met power kites)

 Vlieger bouwen

 Kitesurfen

 Schminken

 Golfsurfen

 Windmolentjes maken

 Zoutwaterracebaan

 Blokarten

TenneT + CrossWind

Bij de container – die voor dit weekend op het strand wordt geplaatst – kan iedereen op beide middagen een lekker hapje of drankje halen. Voor alles wat u graag wilt weten over de aansluiting van ‘wind op zee’, kunt u terecht bij de stands van TenneT en CrossWind.