Laden Evenementen

Bent u actief in offshore windenergie en wilt u uw activiteiten in de Baltische Zee verder ontwikkelen? Aarzel dan niet en neem nu deel aan de missie naar Litouwen (Klaipeda) en Polen (Gdańsk). Heeft u nog meer redenen nodig?

Polen wil 6GW aan offshore wind capaciteit geïnstalleerd hebben in 2030 en 11 GW tien jaar later. Echter zijn er nu plannen in de maak voor uitbreiding naar 18 GW in 2040 en worden er ook om de twee jaar extra veilingen gepland van 2 GW, te beginnen in 2025. Litouwen organiseert momenteel de veiling van de eerste 1,4 GW offshore wind en de aankondiging van nog eens 2 GW wordt binnenkort verwacht.

Dit biedt veel kansen voor de offshore sector in Nederland. Developers bouwen momenteel hun supply chains op in Polen en de publieke en private sector investeren in havenlogistiek. In Litouwen is er behoefte aan specialisten voor de engineering- en ontwikkelingsfase.

Om de kansen voor de Nederlandse windsector verder te verkennen en zakelijke relaties aan te gaan en te intensiveren, organiseren de Ambassade in Litouwen, PIB cluster Linkedbyoffshorewind en NWEA een 2-in-1 factfinding handelsmissie naar Polen en Litouwen.

Agenda:
MaDi 18 en 19 september – Litouwen

Deelname aan de Nederlandse Offshore Windenergie Conferentie in Klaipeda
WoDo 20 en 21 september – Polen
Deelname aan het PTMEW seminar in Gdańsk inclusief diner op 20 september.

De volgende onderdelen zijn inbegrepen:
– Deelname aan de seminars in Litouwen en Polen;
– Exposure van uw bedrijf in het missieboekje met uw eigen pagina;
– Vermelding van uw bedrijfslogo op de missie rollups;
– Mogelijkheid om onze conferentieruimte te gebruiken voor meetings;
Individuele matchmakingbijeenkomsten met Poolse en Litouwse counterparts;
– Ondersteuning ter plaatse;
– Lokaal vervoer;
– Hotel aanbevelingen;
– Alle groepsdiners;

Niet inbegrepen zijn overnachtingen en vluchttransfers (moeten worden geregeld en betaald door de deelnemers); Deelnamekosten: Polen (540 euro excl. btw) en Litouwen (geen kosten). Deelname aan de missie is gratis voor leden van het PIB Polen (1 persoon per bedrijf); Deelname is in principe voor twee locaties, maar kunnen ons aanpassen aan individuele omstandigheden;

Registratie:
https://form.jotform.com/231804206892355 Neem voor meer informatie contact op met Elro van den Burg e.vandenburg@pibowepolen.pl of +48608490395