Laden Evenementen

De capaciteit van het elektriciteitsnet staat onder druk. Dat komt omdat het energiesysteem anders wordt benut dan we gewend waren. De snelgroeiende vraag naar transportcapaciteit levert in delen van het land een wachtrij op van gebruikers, die niet allemaal tegelijk toegelaten kunnen worden op het net.

Daarnaast zetten we in de RES’en steeds meer in op energiesystemen: combinaties van windenergie, zonne-energie en energieopslag. De vraag die tijdens deze bijeenkomst centraal staat is wat dit betekent voor ontwikkelaars van duurzame energieprojecten?

Moderator Weero Koster (Directeur Aeolian renewable advisory services/Bestuurder StAK Windpark Zeewolde) zorgt voor scherpe discussies met Sanne Tonneijck (onafhankelijk facilitator, projectleider en consultant energie transitie) en Dennis Schiricke (SemperPower) om antwoorden boven tafel te krijgen.

Meer informatie over het programma en aanvullende sprekers volgt nog.

R-Meetings online via Zoom

Als je Zoom nog niet eerder hebt gebruikt: test dan vooraf Zoom via https://zoom.us/test

Komt het live-moment niet uit? Bekijk deze R-Meeting dan later on demand.

Je ontvangt de link voor deelname na inschrijving enkele dagen van tevoren. We beginnen stipt op tijd. Zorg dat je minmaal 5 minuten van tevoren inlogt, zodat je niets mist.

R-Meetings wordt georganiseerd door Windunie, Rabobank, Aeolian en Greentrust.