Leden van NWEA

NWEA is de brancheorganisatie van de hele windsector: van ontwikkelaars van windparken, energiebedrijven en energiecoöperaties tot fabrikanten van windmolens, adviesbureau's, scholingsinstellingen, financiële of juridische dienstverleners, toeleveranciers en onderhoudsbedrijven.

Voor ieder bedrijf of iedere organisatie die betrokken is bij windenergie staat lidmaatschap van NWEA open. Lid worden betekent ook dat u kunt deelnemen aan de inhoudelijke Commissies en Werkgroepen van NWEA. In deze groepen wordt beleid vastgesteld en informatie uitgewisseld. Lees hier meer over NWEA.

Download de ledenlijst van NWEA

8261025336 5928fcd8db o

Aanmelden als lid

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Contributie

Voor exploitanten van windturbines is de hoogte van de contributie afhankelijk van het opgesteld vermogen. Voor leden die alleen of daarnaast ook andere activiteiten ontplooien, geldt dat de hoogte van de contributie ook bepaald kan worden door de omzet op het gebied van windenergie binnen Nederland of het aantal werknemers voor de Nederlandse activiteiten.

Voor buitenlandse bedrijven zonder omzet in Nederland geldt een apart tarief. Een hogere afdracht, om meer inzet door NWEA mogelijk te maken, is natuurlijk altijd welkom. Zo kunnen bedrijven er ook voor kiezen om 'Sponsorlid' te worden, met onder meer een extra vermelding op de NWEA-website, of 'Premiumlid' met daarnaast ook het recht op een vertegenwoordiger in het Algemeen Bestuur van NWEA.

Neem voor meer informatie over de contributie contact met ons via het formulier 'Aanmelden als lid' hiernaast.

N.B. sinds 2015 vervalt voor particuliere exploitantende verplichte koppeling met het PAWEX-lidmaatschap.