• Increase
  • Decrease
  • Normaal

Current Zoom: 100%

NWEA Nederlandse Wind Energie Associatie

Agenda windenergie

Inloggen leden

Premiumleden NWEA:

Sponsorleden NWEA:

 

NWEA tweets

  • @windmolenklacht maar tegenstanders gebruiken vaak ook gekleurde argumenten of argumenten waar het hen eigenlijk niet om gaat 2 uur 14 min ago
  • Mega-investering Microsoft in windpark - zoals veel bedrijven kiest ook Microsoft voor windenergie http://t.co/Rbu1jLHOUW @duurzaamBV 21 uur 32 min ago
  • Shell denkt na over windparken op zee en tweebladige windturbines http://t.co/G9SeGnedNC 23 uur 8 min ago
  • Wie heeft nog meer foto's van de posters 'Wind voor jou' op stations? zoals hier Nijmegen - http://t.co/Y56OGaeP5u http://t.co/2Ku7HAvrce 23 uur 37 min ago
  • Groene Courant, artikel Tegenstanders windenergie gebruiken zelf vooral valse argumenten http://t.co/PjHQvXRdah 1 dag 30 min ago

NWEA streeft naar meer windenergie

Lees verder >

NWEA telt meer dan 400 leden

Lees verder >

NWEA Offshore GreenDeal

Lees verder >

Disclaimer en colofon

Aansprakelijkheid

Deze website van NWEA is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie van NWEA of van anderen op deze site. NWEA kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.
Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de op het internet vermelde gegevens afwijken van de gedrukte versie, prevaleert de laatstgenoemde.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van NWEA worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Foto: EWEA/Oliveira Adelino, fotoprijsvraag 2007 avondroodCopyright fotomateriaal

De foto’s op deze site van NWEA zijn veelal geleverd door leden van NWEA. Deze foto’s mogen niet zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

De op de site gebruikte foto’s van EWEA mogen wel elders worden benut, mits voorzien van copyright EWEA en indien vermeld de naam van de maker.

Privacyverklaring en klikgedrag

NWEA hecht belang aan de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de bezoekers van de website. Persoonlijke gegevens van bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. NWEA houdt zich aan de eisen die zijn gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens. Op de website van NWEA worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest geraadpleegde pagina's. Het doel hiervan is om de website te optimaliseren.

Links naar andere sites

Op deze website van NWEA staan links naar websites van andere partijen. NWEA draagt geen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop deze partijen met uw gegevens omgaan. U kunt eventueel op de door u bezochte site kijken of deze een privacyverklaring bevat en of u zich daarin kunt vinden.

Colofon

De redactie van deze website berust bij het bureau van NWEA, de Nederlandse Wind Energie Associatie, te Utrecht.

De website is ontwikkeld door DESIGNATE web development, www.designate.nl

NWEA Secretariaat

Korte Elisabethstraat 6
3511 JG Utrecht
tel. 030-2316977
e-mail: info@nwea.nl

Nieuws feed NWEA

   

   

Nieuwsbrief

Laat uw e-mailadres hier achter om u in te schrijven voor onze e-mail nieuwsbrief