Agenda

Offshore Wind Energy 2017 Londen
Dinsdag, 06 juni 2017 - Donderdag, 08 juni 2017

Van 6 tot en met 8 juni 2017 vindt de beurs Offshore Wind Energy plaats in Londen. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert tijdens deze vernieuwde editie een Holland Paviljoen in samenwerking met NWEA.

De offshore- en windenergiemarkt zit in een periode van ongekende groei. De jaren 2013 en 2014 waren al goed, maar 2015 overtreft tot nu toe alles. Hieraan ten grondslag liggen o.a. de ambitieuze plannen in Europa. Er moet nog veel gebeuren, maar het bouwtempo is inmiddels wel flink opgeschroefd. Er wordt gewerkt aan 15 Europese offshore windparken op het moment. Opvallend is dat alle nieuwe turbines in 2015 tot nu geïnstalleerd zijn in maar drie landen: Duitsland, Groot-Brittannië én Nederland.

In 2017 bundelen WindEurope (voorheen EWEA) en Renewable UK hun krachten om de grootste offshore conferentie en beurs te organiseren die Europa ooit heeft gekend op het gebied van offshore wind activiteiten. Windenergiebedrijven uit de hele wereld en uit de gehele keten komen hier samen om te netwerken en zaken te doen. Voor Nederlandse bedrijven met interesse in de offshore- en windenergie is dit hét evenement.

Het Holland Paviljoen is dit jaar 360 m2 en bevindt zich op een uitstekende, centrale ligging direct bij de ingang van de South hal. Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap u zeker te vinden.

NMT maakt een zorgeloze beursdeelname voor u mogelijk en biedt u ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch. Maar ook de gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouwt u aan en onderhoudt u uw maritieme netwerk. Voor de Holland Networking Reception kunt u al uw (potentiële) klanten uitnodigen.

Kortom, de deelnemers aan het Holland Paviljoen kunnen gegarandeerd rekenen op een eersteklas exposure en kunnen zich door de full-service dienstverlening van Netherlands Maritime Technology 100% concentreren op het zakendoen. Klik hier voor meer informatie en registratie.

Deelname is inclusief:
• Standbouw inclusief uiting van uw bedrijfslogo, posterwanden en bedrijfsnaam
• Standinventaris, elektra en verlichting
• Gratis exposantenkaart voor alle dagen van de beurs per geboekte 9 m2 (daarbij inbegrepen een gratis lunch)
• Gezamenlijke centrale lounge met catering
• Holland netwerkreceptie
• Aanbod NMT reis- en transsportarrangement
• Gezamenlijke PR
• WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
• Ondersteuning vanuit NMT
De kosten per m2 bedragen € 595,- excl. BTW (minimale afname 9 m2). Prijzen zijn exclusief reis- en verblijfskosten

Tijdens de Offshore Wind Energy in Londen vindt op woensdag 7 juni 2017 vanaf 16.00 uur ook de Holland Networking Reception plaats in het Holland Paviljoen. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie : Londen