Agenda

NSO2018
Donderdag, 07 juni 2018 - Donderdag, 07 juni 2018

“Energy Transition and the North Sea” is het thema van de vierde editie van North Sea Offshore (NSO). 

In een snel veranderend energie landschap biedt de Noordzee haar omliggende havens veel kansen in de offshore sector.

Met vele jaren ervaring in de olie & gas industrie, beproefde infrastructuur en een uitgebreide supply chain is de Noordzee de uitgelezen plek voor nieuwe & innovatieve projecten. NSO 2018 staat in het teken van vooruit kijken, verbinden en innoveren om zo de sector nu én in de toekomst een verschil te laten maken.

Tijdens het ochtendprogramma zijn er bedrijfsbezoeken die onder andere verzorgd worden door Den Helder Airport samen met CHC Helicopters, NNOW over het Europees project Inn2POWER en Teamwork Technology over Symphony systeem voor golfenergie.

Na de lunch delen sleutelfiguren uit de sector hun kennis in actuele keynotes tijdens het middagprogramma. Zo zal Rene Peters, Director Gas Technology van TNO Energy, een toelichting geven op de systeemintegratie tussen olie, gas en wind binnen het North Sea Energy (onderzoeks)project.

De dag wordt afgesloten met een borrel waar de gelegenheid is om te netwerken met alle aanwezigen. Inschrijving kan kosteloos via de website van North Sea Offshore.

Locatie : Den Helder
Meer informatie : https://northseaoffshore.com/