Agenda

Stakeholderdialoog Duurzame Energietransitie
Dinsdag, 17 april 2018 - Dinsdag, 17 april 2018

 

Stakeholderdialoog social media en logos 01

Nu de energietransitie is ingezet en dat voor iedere Nederlander zichtbaar, tastbaar en merkbaar wordt, is het cruciaal om te weten welke rollen er zijn en welke belangen er spelen bij de overgang naar een duurzame energievoorziening. Door een constructieve dialoog met high-level deelnemers uit diverse stakeholdergroepen zorgen we ervoor dat alle belangen een plaats krijgen in de energietransitie. De stakeholderdialoog is het startpunt van een goede gezamenlijke ruimtelijke inpassing van duurzame energiebronnen en vormt input voor landelijke uitwerking in 2018.

Aanpak
Tijdens het officiële gedeelte is er ruimte voor interactieve discussies en verdieping in elkaars rollen en belangen. Bij deze bijeenkomst is de ‘Chatham house rule’ van toepassing.

Doelen van de middag
De dialoog heeft als uitkomst meer begrip, verbinding en samenwerking tussen alle partijen die betrokken zijn bij de duurzame energietransitie. Input uit deze stakeholderdialoog zetten de initiatiefnemers in om in de provincie verder in te zetten en uit te rollen. De stakeholderdialoog is een belangrijk beginpunt.

Deze bijeenkomst is alleen op uitnodiging. Voor meer informatie en het programma kunt u hier terecht of contact opnemen met:

Sigi van Driel - Simons
06 82 28 22 81
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Locatie : Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, Plein 24, Den Haag
Alleen op uitnodiging
Meer informatie : Sigi van Driel - Simons