Agenda

Dutch Village @ WindEnergy Hamburg
Dinsdag, 25 september 2018 - Vrijdag, 28 september 2018

WindEnergy Hamburg 2018: Boek nu uw stand in Dutch Village 

WindEnergy Hamburg, die plaatsvindt van 25 tot 28 september 2018, is dé toonaangevende beurs in de windenergie en onmisbaar voor iedereen die zakendoet in deze sector. De brancheverenigingen NWEA, IRO, NMT en HHWE bundelen hun krachten en organiseren een Dutch Village op deze beurs. Wilt u ook uw bedrijf presenteren op WindEnergy Hamburg en genieten van de voordelen van Dutch Village? Boek dan nu snel één van de pakketten. 

In huidige tijd van energietransitie is windenergie is niet meer weg te denken en blijven de technologische ontwikkeling, kostenreductie en verdere geografische uitrol een doorlopend punt van aandacht.

Wereldwijd zijn er 90 landen die windturbines gebruiken om energie te genereren, en hebben nog eens meer dan 70 niet-Europese landen windenergie opgenomen in hun nationale klimaat- en energieplannen.

WindEnergy Hamburg is dé toonaangevende beurs die als onderdeel van de Global Wind Summit, samenvalt met de WindEurope Conference. Met 1400 exposerende bedrijven, een verwacht bezoekersaantal van meer dan 35.000 en 500 presentaties tijdens de conferentie, is dit evenement onmisbaar voor iedereen die deel wil uitmaken van de toekomst van de wereldwijde windindustrie – op land en op zee. In Hamburg vindt u het grootste platform ter wereld waar de internationale windindustrie elkaar treft voor zaken, netwerken en het delen van informatie.

Dutch Village

Dutch Village is het nieuwe merk voor Nederlandse paviljoens op internationale windbeurzen. De lancering van Dutch Village heeft plaats gevonden tijdens de WindEurope Conference & Exhibition 2017 in RAI Amsterdam.

 

 Windeurope Amsterdam Impression 2017 from NorthCmedia on Vimeo.

In een samenwerking tussen de brancheverenigingen NWEA, IRO, NMT en HHWE met ondersteuning van communicatiebureau Brandmarion, biedt “Dutch Village” de mogelijkheid aan geïnteresseerden leden om in Hamburg aanwezig te zijn op deze toonaangevende beurs. Voor Dutch Village is in Hal B7 een vloeroppervlakte van 830m2 gereserveerd op een uitstekende locatie op de begane grond die vanaf alle ingangen goed toegankelijk is

 

Pakketten voor deelname

Deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende opties voor deelname:

Standpakket BASIC – kosten EUR 480 per m2*
(vanaf 21m2, voor deelnemers die niet meedoen in de collectieve standbouw)

Dit pakket is inclusief:

 • Huur van de vloeroppervlakte (inclusief verschuldigde afdrachten AUMA, Advocacy fee)
 • Toegangspassen voor standpersoneel; 2 passen voor de eerste 12m2, en 1 pas voor iedere 10m2 extra
 • Deelname aan alle Dutch Village netwerk- en promotionele activiteiten, zoals de Dutch Village netwerkreceptie en verschillende initiatieven van de Nederlandse overheid en zusterorganisaties
 • Begeleiding bij de organisatorische & logistieke voorbereidingen en assistentie van het Dutch Village team ter plekke
 • Gebruik maken van de faciliteiten in de Dutch Village lounge

 

Standpakket FULL – kosten EUR 650 per m2*
(van 9 tot 21 m2, voor deelnemers die meedoen in de collectieve standbouw)

Dit pakket is inclusief alle faciliteiten zoals beschreven bij Standpakket BASIC, plus:

 • standbouw met Dutch Village branding, inclusief wanden, tapijt, standaardmeubilair (balie, tafel, 3 stoelen, naamsvermelding op frieslijst), en elektra/lichtpunten (elektra binnen standaard 3kW per 9m2).
 • Optionele items zoals wanddecoratie, additionele elektra en/of water(afvoer), alternatief of additioneel standmeubilair, of andere individuele wensen zijn niet in deze prijs inbegrepen.

*Voor alle standpakketten gelden tevens eenmalige kosten van EUR 450,= per stand voor het verplichte Media Package (voor vermelding in de beurscatalogus en overige marketingmiddelen)

 

Loungepakket – kosten EUR 3000*
Dit pakket is inclusief:

 • Deelname in de gezamenlijke Dutch Village lounge, waarvoor u een wandpaneel en brochures kunt aanleveren. In de lounge kan 1 vertegenwoordiger van uw bedrijf plaatsnemen gedurende alle beursdagen.
 • 1 toegangspas
 • Vermelding in de beurscatalogus
 • Deelname aan alle Dutch Village netwerk- en promotionele activiteiten, zoals de Dutch Village netwerkreceptie
 • Begeleiding bij de organisatorische & logistieke voorbereidingen en assistentie ter plekke
 • Faciliteiten in de Dutch Village lounge (catering), inclusief lunch

 

Brochurepakket – kosten EUR 500*

 • Met deze optie kunt u bedrijfsbrochures aanleveren die tentoongesteld worden in de Dutch Village lounge.  Deze optie bevat geen deelname door uw bedrijfsvertegenwoordiger of toegangspassen.

 

*Voor niet-leden geldt een toeslag van EUR 100 per m2 voor de standpakketten, en van EUR 500 voor het lounge- en brochurepakket

 

Sponsoringpakket – kosten in overleg

Maak uw wensen kenbaar en overleg met ons welke sponsormogelijkheden in Dutch Village beschikbaar zijn..

 

BOEK HIER UW STAND

 

Contact

Wilt u deelnemen aan Dutch Village? Maak uw interesse kenbaar en boek uw stand voor maandag 29 januari 2018. Uiteraard staan wij ook tot uw beschikking bij vragen of voor nadere toelichting.


Neem contact op met
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met

 • NWEA, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.– tel: +31 (0)30 23 16 977
 • NMT, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – tel: +31 (0) 88 44 51 024
 • IRO, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – tel: +31 (0)79- 34 11 981

 

Meer informatie over de beurs vindt u op de website of in de beursbrochure

 

Internationale matchmaking

Tijdens de WindEnergy Hamburg organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, samen met haar Europese collega's, weer een internationale matchmaking. Meer informatie en aanmelden via deze website.

Locatie : Hamburg
Meer informatie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.