Agenda

Informatiebijeenkomst Seanergy
Donderdag, 09 februari 2017 - Donderdag, 09 februari 2017

Op donderdagmiddag 9 februari zal RVO een informatiebijeenkomst organiseren als voorbereiding op het Holland Paviljoen en de matchmaking op de Seanergy 2017, die op 22 en 23 maart in Le Havre (Frankrijk) zal plaatsvinden. Tijdens de bijeenkomst zullen aanwezig zijn mevrouw Sakina Mouhamad van het Franse ministerie voor Milieu, Energie en Zee en de heer Pierre Warlop, Supply Chain Manager bij WPD Offshore France en tevens lid bij de Franse branche organisatie France Energie Eolienne (FEE).

WPD Offshore Franse is partner in het Consortium Eolien Maritime France, samen met EDF Energies Nouvelles - DONG - Alstom. Zij zullen nader uitleg geven over het Franse beleid ten aanzien van wind op zee en de kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Ook de heer Huub Buise, Handelsraad van de Nederlandse Ambassade in Parijs zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Deze informatiebijeenkomst vindt plaats op het Ministerie van Economische Zaken, Bezuidenhoutseweg 73 in Den Haag en begint om 15.00 (inloop vanaf 14.30) en duurt tot 17.00. In verband met de toegangscontrole op het ministerie is aanmelden verplicht. Dit kan door een e-mal te sturen naar Aysel Atci (RVO) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin uw naam en de naam van uw bedrijf.

Locatie : Ministerie van Economische Zaken, Bezuidenhoutseweg 73 in Den Haag