Agenda

Offshore WIND Conference 2016 Amsterdam
Maandag, 24 oktober 2016 - Dinsdag, 25 oktober 2016

Hernieuwbare energie speelt een onmisbare rol als we willen voldoen aan de stijgende vraag naar energievoorziening. De 7e jaarlijkse Offshore WIND Conferentie, op 24 en 25 oktober 2016, richt zich op de businesskansen en successen in deze hernieuwbare energie-industrie en de manier waarop de industrie tot volle bloei kan komen.

Zolang we kunnen profiteren van de mogelijkheden en de bijhorende uitdagingen staat de offshore windindustrie een veelbelovende toekomst te wachten. De overeenkomsten die tijdens COP21 in 2015 zijn gesloten zijn bemoedigend: zij bieden ondersteuning om de doelen van toekomstige projecten te halen.

Tijdens de Offshore WIND Conferentie gaan meer dan 15 sprekers en ruim 400 professionals uit de industrie met elkaar in discussie over de manier waarop het op grote schaal inzetten van offshore windenergie gerealiseerd kan worden. De voorzitter van de conferentie is Stephen Bolton, commercial director bij Bibby Marine Services. Tot de sprekers behoren toonaangevende bedrijven binnen de wind sector, zoals onder andere Siemens, Dong, Vattenfall, The Carbon Trust, BVG Associates, Gemenini, Van Oord en Bloomberg.

Beide dagen worden de plenaire sessies afgewisseld met netwerkmogelijkheden. Iedereen die zich registreert voor de Offshore WIND Conferentie, krijgt automatisch toegang tot Offshore Energy Exhibition & Conference 2016 (OEEC), op alle gebieden van offshore energie een toonaangevend evenement welke voor de negende keer wordt georganiseerd. Op 25 en 26 oktober zullen in de Amsterdam RAI meer dan 13.500 bezoekers en 650 exposanten uit meer dan 80 verschillende landen zich vastbijten in de vraagstukken rondom de ontwikkelingen en veranderingen in de upstream olie en gas industrie, offshore wind en marine energy. De kick-off van OEEC vindt plaats op 24 oktober in de Beurs van Berlage in Amsterdam tijdens het Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awars Show .

NWEA is supporting partner van de Offshore WIND conferentie.

 

OffshoreWind FC Datum2016AmsterdamConference liggend

Locatie : Amsterdam